2024-05-02 21 views
同女朋友試吓依間米線,排隊排咗一陣,叫咗xx卷同豬軟骨薯粉,另一碗牛腩米線,另外一個小食豬頸肉講真,啲牛腩同豬軟骨,一樣顏色,只係搵啲滷水浸熟,但係好韌,唔好食嘅,完全冇誠意,我都好少去食米線,但係真係唔好食,去到腩肉話賣晒,墨魚都賣晒,啲味道湯底有少少似雲貴乜嗰啲,你哋可以試吓,我諗同我評價都應該一樣環境就普普通通囉,比較迫,其實香港有好多唔同嘅米線,我都係覺得大公司嗰啲叫做大眾化啲,有時依啲湯底會太濃我又唔係咁啱,每個人口味都唔同,不過食完就即刻要去廁所,但係又冇肚痛嘅,我就唔會去食多一次🤦🏻

2024-05-01
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)