幾乎之前都聽過朋友講魚烏冬好食, 所以就同要求多多多的細佬試下~魚烏冬/魚麵同魚湯都係舖頭的賣點~我要左"秘制脆炸雞扒(魚烏冬)", 細佬要"魚之戀(魚烏冬)"; 另外再叫左兩個小食: 魚之脆卷, 流心芝士墨魚波因為之前朋友講過如果嗌花茶, staff 會無限添飲; 所以又叫左玫瑰花茶飲我覺得"秘制脆炸雞扒(魚烏冬)"無咩特別,  就係雞扒炸得脆; "魚之戀(魚烏冬)"裡面有就好多配料: 魚皮餃, 魚蛋, 魚片頭, 魚腐, 魚肉春卷.墨魚春卷; 我覺得最令我 surprise係辣醬, 真心食得出自家製, 唔係好辣; 成餐最吸引我的係"流心芝士墨魚波"; 芝士爆醬, 墨魚波實的的,係真材實料!!仲有, 玫瑰花茶真係會有人無限加水~大部份職員態度都幾好, 只有一個係黑口黑面姐~
魚烏冬/魚麵同魚湯都係舖頭的賣點~

玫瑰花茶
流心芝士墨魚波