2020-09-27 2296 views
深井燒鵝出曬名,好耐無食,一於飛車去😝我地四大兩小,叫左半隻燒鵝,椒鹽鮮魷,咕嚕肉,豉油皇鵝腸,金沙海中蝦,腊味糯米飯。一上菜,見到個碟就知中曬伏🙄燒鵝270蚊半隻,好明顯唔夠半隻,脾得四件,胸得四五件,全部骨,最齊隻翼。最重要係唔好食,無肉汁,鞋爆,但已經最入得口😵椒鹽鮮魷,厚粉,咬落去林嘅🙄金沙海中蝦,唔知好唔好食,因為我見到個樣都唔想掂😂咕嚕肉,同上🙄豉油皇鵝腸,份量細,無味,同白灼無分別🙄糯米飯,飯還飯,腊味還腊味,硬過石頭,飯又一舊舊,仲要唔熱嘅🙄只係感嘆,曾經咁出名嘅品牌,而家垃圾成咁。。。係換左大廚定係換左老闆?食左40分鐘就走,坐都唔想坐,8舊水當跌左😂結論:可一不可再😏相有啲少,影都費事影。我只係普通食客,唔係惡意寫成咁嘅競爭對手。大家可以自己去試。
深井燒鵝出曬名,好耐無食,一於飛車去😝

一上菜,見到個碟就知中曬伏🙄

椒鹽鮮魷,厚粉,咬落去林嘅🙄

金沙海中蝦,唔知好唔好食,因為我見到個樣都唔想掂😂

咕嚕肉,同上🙄

豉油皇鵝腸,份量細,無味,同白灼無分別🙄

食左40分鐘就走,坐都唔想坐,8舊水當跌左😂

結論:可一不可再😏

大家可以自己去試。
燒鵝
椒鹽鮮魷