2024-03-11 88 views
今日我去咗相馬呢間餐廳,係一間以任食放題形式為賣點既火鍋餐廳,呢間餐廳既口碑一直好好,所以我都要特登去試一試!一定要食既就係佢地既任食羊腩煲✍🏻✍🏻✍🏻成個煲味道鮮美,羊肉酥爛入味,湯汁濃郁,滋味十足,而且,餐廳提供的羊既腩肉塊十分新鮮,完全無羶味,烹制得亦非常獨特,俾人一種細膩既口感,羊腩同鮮嫩既蔬菜仲有爽脆既馬蹄一齊燉煮,令人既味蕾得到極大滿足!同樣一定要食既就係佢地既任食火鍋✍🏻✍🏻✍🏻火鍋有不同肉類,海鮮,丸,蔬菜等等,美國進口牛肉、海蝦、沙白蜆和蟹柳等各種海鮮都有,完全係美味既享受。美國進口牛肉都係肥牛黎,鮮嫩多汁,肥美柔嫩;海蝦肉質緊實,味道鮮美;沙白蜆汁水豐富,口感清爽;蟹柳則鮮嫩可口,真係超級豐富!仲有不可不提既係佢地既任食炸物✍🏻✍🏻✍🏻我試佐炸牛丸、炸芝士春捲、炸蝦多士、炸米網蝦春捲同炸番薯等美食,全部炸物都熱騰騰咁上枱,外脆內軟,非常好食,牛丸炸得香脆彈牙,嚼起來口感十分豐富;芝士春捲外皮酥脆,內餡芝味十足;蝦多士外焦里嫩,非常鮮美;米網蝦春捲外脆內腍,有不同既口感層次;番薯炸得亦香甜可口,全部都好正!
一定要食既就係佢地既任食羊腩煲✍🏻✍🏻✍🏻
同樣一定要食既就係佢地既任食火鍋✍🏻✍🏻✍🏻