仲記得啱啱開張嘅茶木,覺得佢每樣野都唔錯,幾特別,幾有台灣特色,但食咗兩次之後就開始發現佢哋嘅主菜熟食十分麻麻哋。之後幾次都只係食佢哋嘅甜品,到最近連佢甜品我哋都覺得麻麻地冇特別。所以而家嚟茶木,只係想搵一個地方坐得舒舒服服齋飲!佢啲飲品都keep住出幾多新款,同價錢又合理,所以,如果係同朋友仔食飽飯,喺尖沙咀想搵個舒舒服服嘅地方飲吓嘢,但有冇酒精成份唔想去酒吧嘅話,茶木都係一個選擇!🍹🍸🍵☕️今次我地叫咗2杯oreo朱古力沙冰,🍫🍪🍹幾香滑同都幾多Oreo 碎,不過五啖就飲完成杯,有啲唔夠喉🙈🤣😂😅另外朋友仔叫咗一杯紫薯奶蓋,話幾有紫薯味,唔錯👍🏻😋
另外朋友仔叫咗一杯紫薯奶蓋,話幾有紫薯味,唔錯👍🏻😋
紫薯奶蓋加珍珠
Oreo  朱古力沙冰
Oreo  朱古力沙冰
2017-04-02
$60 (Last Night Supper)