呢度係聚會嘅好地方,雖位處銅鑼灣,但無人來人往嘅繁忙,反而有一份休閒感☺️我個人頗欣賞呢度嘅意粉,風乾火腿白酒蒜香蝦意粉及帶子蟹肉墨魚汁意粉都係水準之作,醬汁特別香濃而且意粉都好掛汁👍🏻兩者之間我比較鍾意墨魚汁意粉😋 (雖然會食到口黑黑🤣🙈)我仲好鍾意佢地嘅自家製蟹餅,店員見我地四人,按比例加多一件俾我地,蟹餅香脆不在話下,裡面嘅蟹肉亦好豐富🦀 嗰一刻我想開支香檳來襯囉😆朋友就鍾意食鹹牛肉炒蛋配花生醬 Croffle,呢個特別嘅港式配搭,花生醬味好突出,鹹鹹甜甜好得意,適合朋友聚會分享,獨食會超~級~~肥~~~😂因之前到訪已經食過佢地好味嘅招牌 Tiramisu,今次決定試試其他甜品:抹茶紅豆雪糕塔 Croffle,超靚😍店員一放低時我大聲「嘩」左一下 😂 (唔好意思🤭) 厚厚嘅一層紅豆蓉、香濃嘅抹茶雪糕加埋 Croffle 一齊食,相當滋味呢😋 (記得把握時間影相,因為天氣熱,塔身會比較快「冧」🤪)最可惜嘅係尋日得知佢地因租金問題,只會營業到今年 10 月 31 日😫😥 大家把握機會去喔,但願未來會再見🫂🫶🏻