2020-02-21 32 views
今日行經銅鑼灣,即刻上網搵吓有咩好食!今次嚟到心之食堂,大概八點幾嘅時間,滿座率都幾高,好彩唔駛等就有得入去坐。雖然店舖唔算好大,但係都見到裝修幾特別。感覺以單車做主題嘅日式料理。我哋首先點左一個鰻魚石鍋飯。成條饅魚好厚身 而且燒得熱辣辣,飯量十足,醬汁同埋個飯調味啱啱好,加上石鍋飯會有飯焦,呢個真係好推薦,價錢仲要唔使$100,好抵呀!呢個豆腐都幾好食,可以算係第一次喺日式料理店食豆腐,加上調味鹹鹹甜甜,可以一試。呢個魚生愛心飯真係超級推薦!我覺得絕對係必食之選!價錢相宜之餘魚生好新鮮,仲要有成層蟹子夾雜左係飯嘅中間,令人回味無窮。當然去到料理店,都要試吓啲特色野。呢一個帶子鵝肝包,都只係$38,入口好有層次感,鵝肝煎得有油脂香,加上新鮮帶子同少量沙律菜,一定要試!

我哋首先點左一個鰻魚石鍋飯。

當然去到料理店,都要試吓啲特色野。