2023-02-26 231 views
無論咩天氣都好,食完飯都好想食糖水。合成糖水已經吃過好多次,佢嘅價錢我覺得唔便,但係每次我想食清心丸都會過黎食,暫時未食過比佢更好食嘅清心丸❤️❤️我地今次叫左1️⃣椰汁🥥紫米露清心丸💰35椰汁🥥同黑糯米好夾,黑糯米煮到好煙韌,甜度啱啱好,唔會過甜,成碗都好好食。我地仲額外加左清心丸,增加口感👍另外我地仲加左湯圓,係普通芝麻湯圓,正常發揮,可叫可不叫😂2️⃣腐竹薏米清心丸💰35呢碗糖水我叫左凍,裡面好多碎冰,食落好透心涼。腐足煮到融曬,食落有濃濃豆香味,加埋煙韌嘅清心丸同埋薏米,味道好清甜,成碗糖水好快清曬❤️🫣消費價錢:2人💰80左右,人均💰40結論:(5個⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

我地今次叫左

1️⃣椰汁🥥紫米露清心丸💰35

另外我地仲加左湯圓,係普通芝麻湯圓,正常發揮,可叫可不叫😂

2️⃣腐竹薏米清心丸💰35

消費價錢:2人💰80左右,人均💰40

結論:
(5個⭐️為滿分)

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比:⭐️⭐️⭐️
回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-02-16
$40 (Last Night Supper)
  • 腐竹薏米清心丸