2018-01-21 598 views
M佬:天氣凍,最啱做咩?A姐:唔返工,成日留喺嗰被竇,做少奶奶!M佬:哈,你就想!冬天就梗係最啱滾下滾下,就唔會凍,所以我哋就去佐敦莊士倫敦廣場蒲頭島食兩個半鐘頭打邊爐放題,滾過夠。歡迎飲品Welcome Mocktail一坐低,就嚟兩杯Welcome Mocktail,一杯芒果,一杯蜜桃,色彩繽紛。Fusion鍋底蒲頭島嘅一大特色就係有十大Fusion鍋底,包括珍味雜菌鍋、自家製香辣鍋、野味沙嗲鍋、花果茶酸辣鍋、人蔘白玉鍋、西班牙海鮮鍋、法式牛肉濃鍋、蒲頭鍋、蟹肉冬瓜蓉鍋同綠茶青木瓜銅。我哋揀咗加$38嘅蒲頭鍋,有紫菜、原隻章魚、蝦米、青島貝、青口同墨魚仔,非常足料,鮮味十足,仲愈煲愈濃味。火鍋配料放題火鍋配料首推是日海鮮,海蝦雖然細細隻,不過勝在新鮮彈牙,大蜆無沙鮮甜,正。另外,蝦滑、墨魚滑同鯪魚球,入口彈牙。鬼馬油條吸晒嗰湯底,加埋爽口蝦膠,口咸豐富。仲有必叫一口牛柳粒,牛味濃郁。未完,出面雪櫃有多款時令蔬菜、丸類同麵食,包括什菜籃、冬瓜、翠肉瓜、黑木耳、稻庭烏冬等,真係好多選擇。(記住Like同Share畀朋友)
M佬:天氣凍,最啱做咩?
A姐:唔返工,成日留喺嗰被竇,做少奶奶!
M佬:哈,你就想!

Fusion鍋底
蒲頭鍋

火鍋配料
是日海鮮

鬼馬油條

仲有必叫一口牛柳粒,牛味濃郁。
一口牛柳粒

時令蔬菜

(記住Like同Share畀朋友)
2018-01-20
蒲頭鍋