2024-05-10 58 views
夏天仍然要打邊爐!今次同朋友嚟到旺角牛站,兩個鐘任食邊爐,有牛有海鮮有熟食同大量飲品,最後仲有甜品!都幾抵食㗎!食物refill得好快,而且數量有好多,每樣試少少都夠晒飽!呢度落單用手機QR code好方便,而且樂園單好快就送到!啱晒餓底嘅我哋!今次我哋嘅餐有得食S R F美國極黑和牛片,份量好大片!食落啖啖肉好有口感!而且牛肉味好濃,油脂味豐富,淨係食呢一碟都抵呀!仲有得任叫添!場內有自助區仲有好多種配料,麻辣小龍蝦、台式小食、丸類、蔬菜、飲品等,而估唔到酒都有得任飲喎!清酒、梅酒、啤酒任飲!啱晒酒鬼好多選擇~今次湯底叫咗椰子雞鍋,同沙嗲麻辣鍋,湯底好多材料,椰子味好香,都有好多雞塊喺入面!沙嗲好香花生味,又唔會太辣!夏天食一清一濃湯底好好味!唔好唔記得仲有Haagen-Dazs雪糕甜品!有三款味,總有一款啱你!仲有其他布甸、仙草芋圓、蛋糕,食完飽到捧住個肚走!