2019-04-22 128 views
因為最近太忙,一直好想食啲補啲既野,所以今日行過銅鑼灣就搵左一間韓國餐廳食佢啲湯類。雖然係假期,但大概我黎得早左啲, 所以都無咩人。坐左係角落位置。Meal可以叫既野真係好多,其實好多睇落都好吸引,啲炸雞睇落就好好食咁,款式又太。只係其實我係自已一個人黎食,所以食既量又唔多,而且佢公眾假期無lunch set ,所以我苦惱左好耐就決定叫一個牛排骨湯食算啦。牛排骨湯其實我唔介意點菜之後,要等一段時間食物先會上,因為咁通常代表食物係剛剛熱好既。牛排骨湯非常熱,要小心燙到。材料十足,有三大塊牛排骨,仲有啲細塊少少既排骨,而且仲有啲粉菇等既配料。我個人認為是十分好食既,排骨口感好好,夠厚,調味適中。啲湯也有少少粘力,感覺骨膠原融融地落啲湯咁。十分推薦👍🏻

十分推薦👍🏻
2019-04-22
$188 (Lunch)
Celebration
Anniversary