2024-02-14 670 views
1.屬於外表睇起嚟唔太起眼嘅小店,之前聽朋友提過呢度夜晚有時會有Jazz嘅Live Show睇,但每次行過先想起,係喎,下次要試呢間。終於終於喺唔記得經過第幾次嘅日頭入去飲杯咖啡、食個早餐。2.無乜涉獵過Jazz音樂,只係直接聯想到村上春樹嘅小說嘅內容,但聽住Jazz用餐確係能令慵懶嘅周末再放鬆多一點點。3.食物嘅選擇唔算多,大概唔係重點。我哋點咗日式蒲燒鰻魚滑蛋漢堡,同埋Parma Ham & Rocket Leaves Panini。前者有原條鰻魚,視覺上已有驚喜,味道也好;後者也就正常Parma Ham、火箭菜嘅味道,加上烤得外脆內軟嘅軟包,唔錯唔錯。4.Dirty係另一樣視覺有驚喜嘅出品,飲起來亦層次分明。5.老闆好Nice,見我用隨身帶備嘅玩具Post咗個Story後,過咗來傾咗幾句。6.回頭指數:🌝🌝🌝🌝🌝(想嚟聽次Live)
4.Dirty係另一樣視覺有驚喜嘅出品,飲起來亦層次分明。
6.回頭指數:🌝🌝🌝🌝🌝(想嚟聽次Live)