2014-08-15 2281 views
星期六下午去完大坑炳記食野後就去食啦等之前都做過下功課既,知道只可以食一小時。。。當時我地前面有十幾個人, 等左1個半小時左右, 等既時候無野好做咪影下相, 哈!!!一個半小時後, 終於可以入去啦, 其實我無期待過d野食…因為覺得呢d主題餐廳賣點都唔會係食物!只叫左3 樣野, rose latte, mocha 同blueberry cheesecake佢杯杯coffee 上都係kitty 拉花, 唔知佢係咪隨意我同男朋友去, 我地叫2杯coffee, 佢就有一杯係Daniel, 一杯係kitty, 我見旁邊既情侶都係~如果2個女仔我就見到2杯都係kitty, 唔知佢可唔可以自己request??大家去食可以試問下~~2杯coffee 都幾濃咖啡味道, 不錯blueberry cheesecake就正常味道總括黎講, 無期待下係會有少驚喜!!!

星期六下午去完大坑炳記食野後就去食啦

大家去食可以試問下
~~

總括黎講, 無期待下係會有少驚喜!!!
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)