2020-10-13 75 views
朋友話食過一間漢堡包店就食過返尋味,好想帶我再去食一次😂😂所以促成今餐餐廳有户外坐,見到好多人坐滿左,以為要等位,結果餐廳入面仲有位,原來啲人揀晒坐出面🙈入正題,朋友話一定要試佢哋嘅鵝肝漢堡包,所以我哋兩個就豪食,叫左一個鵝肝牛肉漢堡,再叫一個鵝肝軟殼蟹漢堡。真係好amazing!!!!鵝肝煎得非常之嫩滑,有入口即溶嘅感覺。牛肉味香濃,但調味適中,唔會太咸。而軟殼蟹係原隻,蟹膏非常飽悶,而且係大大隻食得非常之爽😆兩個漢堡包都配上生菜蕃茄等配菜,入口層次豐富而且side dish配有沙律菜,感覺食得健康。另外我哋都叫咗個香脆單骨雞翼配蜜糖芥辣醬,好味道!飲品我就叫左個薑啤,薑味唔太濃,令我一試愛上,立刻影低但下次去超級市場可以入返幾枝🤩呢間漢堡包店唔怪得知咁多正評,我食完都忍唔住要幫佢寫返篇

另外我哋都叫咗個香脆單骨雞翼配蜜糖芥辣醬,好味道!

呢間漢堡包店唔怪得知咁多正評,我食完都忍唔住要幫佢寫返篇
2020-10-12
  • 鵝肝牛肉漢堡