2019-10-30 75 views
今次係第二次黎千樂,上一次同朋友路過見門面光猛,掛出黎嘅燒味又好吸引,試咗個二人套餐,一試上癮,今次單拖再去食坐低唔使諗就叫咗個一人叉燒燒鵝套餐,轉咗米粉,可以唔使咁飽。個餐黎到,嘩!又有鵝肶食,上次已經係咁,乜有咁多肶㗎咩一啖咬落去皮脆肉軟,係!個皮係脆嘅,好好食,減肥又可以放埋一邊啦!之後再試叉燒,半肥瘦仲有少少燶邊,啱晒我心意!而且⋯⋯ 份量使唔使咁多呀,疊到成坐山咁,下面唔係花生而係全部叉燒!好彩無食白飯啫 另外碟拍青瓜都唔可以忽視,好爽脆,個醬係自家調味嘅!今日例湯係青紅蘿蔔豬骨,我飲唔到有味精喎~ 所以最後我係清晒枱最後要講服務,姐姐好好笑容,落單同收錢都笑面迎人,放低個餐仲會講「你慢慢食呀」,真心讚!下次一定會再嚟!

下次一定會再嚟!
2019-10-30