2021-07-01 2925 views
🌟綜合評分:7/10🌟食物口味:7/10🌟環境:6.5/10🤩亮點:時令螢光魷魚好吸睛其他好似冇咩特別😂✨lunch omakase $599+10% per personhappy Friday喇,晏晝特登從ICC過去堅尼地城食呢間omakase,期待都幾高。但可能因為試過太多間omakase,呢間完全冇咩impressive,不過一d都唔差,如果咁岩係附近又想食omakase真係可以一試wo!蒸蛋、湯同salad冇咩特別唔洗多講,壽司中我比較鍾意嘅係海膽(純粹係我個人好鍾意海膽,呢度嘅海膽真係唔算特別突出)、鱈魚(燒左好好味)同螢光魷魚。呢排好似係食開螢光魷魚嘅季節,見到好多人有post,咁岩呢餐就有得食la!個樣真係有啲發螢光咁,不過食落去就冇咩特別😂其實每件壽司都好新鮮,同埋聽講呢度嘅廚師特別出名嘅~唯一不足係間店有啲黑漆漆,入去覺得有d陰鬱😂😂如果可以整到光少少就仲正la!
🌟綜合評分:7/10
🌟食物口味:7/10