2020-06-28 153 views
因為見係黃店,所以訂呢間試下,佢嘅餐牌都睇落似黃,但我訂座時要求係蛋糕上寫上黑警死全家,門口應該係經理嘅人話,(我今日已經打左比你4次啦,因為我想話你蛋糕上面係唔可以咁樣幫你寫㗎,因為我地係中立嘅,如果比其他客人睇到嘅話就唔係幾好,我地嘅生日蛋糕上面只可以寫生日快樂嘅字,唔能夠寫呢啲。)我就即刻唔想入去食,不過見我朋友生日,佢ok我ok啦。加上個個應該係經理嘅話打左4次比我,但我就只係收到2個未接電話,我仲即時開手機比佢睇,話我只係收到2個,可能係我收唔到啦。我心諗比你個餐牌呃左入嚟,仲話自己中立我都唔太鍾意,仲要強調打4次過黎係為左個黑警死全家🙄可能我要求太高啦,但一定冇下次。仲有我2次要求牛扒5成熟,佢都整到3成咁,我同佢講,仲要吓一聲,話係5成嚟,我就特登上網揾5成同3成嘅分別😂再同個經理講,最後取消咗塊扒
我就即刻唔想入去食,不過見我朋友生日,佢ok我ok啦。