2019-11-29 3273 views
緣聚鮮鍋今晚同朋友去左荃灣大鴻輝,試左間新開既火鍋放題,餐廳係三樓全層,環境係用左現代摩登風格,有霓虹燈及貨櫃等,感覺相當好。食物選擇非常多元化,所有菜式都是放在枱上,全部都可以自取,有壽司、沙律、冷盤,火鍋配料如丸類、麵食、雜菌、蔬菜等,熟食如麥樂雞、蒸排骨、炒飯等。入座之後用QR Code揀自選項目如美國穀飼肥牛、西班牙豬脢肉、農場雞件、芋香鴛鴦薯、餃子、小籠包等。火鍋牛肉幾好味道,唔似有時D平價火鍋所提供既牛肉咁dry,呢到既牛肉係有油脂,食落亦嫩口。還點了牛肩肉,羊肉,豬肉片,生肉整體而言質素不錯,所以吃了很多。而炸魚皮十分香口酥脆,一吃就仿佛難以停口,一塊接一塊的吃,浸一下湯底更美味,值得推介,一定要吃。自助區有日式刺身,壽司。最好食係即叫即切既刺身,因為保持新鮮,每人每次可以拎3款,有三文魚、帶子、同超大隻既甜蝦。八點正準時會切原條呑拿魚,中意拖羅一定要試。甜品的角落,這裏有兩款軟雪糕,也有六款的雪糕可供選擇,還有小孩子最喜愛的朱古力噴泉,軟糖也有差不多10款。飲品種類亦多選擇,除了大量紙包、罐裝飲品,還有自家沖花茶、清酒梅酒等,通通是任飲。這個價錢包括了打邊爐和自助餐,食
緣聚鮮鍋

自助區有日式刺身壽司。最好食係即叫即切既刺身,因為保持新鮮,每人每次可以拎3款,有三文魚、帶子、同超大隻既甜蝦。八點正準時會切原條呑拿魚,中意拖羅一定要試。

這個價錢包括了打邊爐和自助餐,食物的種類超過100款,刺身也有差不多六款之多,還有10多款的壽司,冷盤等,果然是性價比非常高。講真依個價錢已經俾期望啲嘢食好好多,唔止食飽咁簡單,食物質素唔錯,並且有好多款式。

店內環境衛生,給人一種很舒服的感覺 。總括而言係同時可以品嚐火鍋,又可食到日本壽司刺身和餐前小食等,的確是唔錯的選擇,大家不妨一試。
2019-11-27
Type of Meal