2024-03-27 36 views
Jo Jo Indian Cuisine灣仔駱克道37-39號得利樓2樓經開灣仔,老友想食印度菜,帶咗我去得利樓2樓,好正宗。😃印度胡椒脆餅外層香脆,胡椒味夠出,試過原味之後,可以加秘製醬汁提升層次,好開胃。😽Lamb Boti Masala馬薩拉羊肉即叫即製,香氣四溢,上枱時候鐵板仲煮緊,大廚加了大量香料,醬汁好惹味,份量十足啖啖肉,邊位的焦香味特別正。😸Butter Chicken牛油雞醬汁又香又滑,要嚟送薄餅一流,雞肉新鮮嫩滑,睇佢細細兜,原來份量好多,夠三個人食。😚Plain Naan原味薄餅即叫即烤,吸收了牛油雞醬汁的精華,好味道,一開四,兩個人食啱啱好。😋Cheese Naan芝士薄餅好邪惡,芝士香味濃鬱,進入另一個層次。😈Mango Lassi芒果奶昔香濃的芒果味,好fresh,酸酸甜甜的,我食印度菜一定會叫。🤤Jo Jo Indian Cuisine 環境舒適,食材高質,回頭率高。😁
Jo Jo Indian Cuisine

Plain Naan
原味薄餅

Cheese Naan
芝士薄餅

好邪惡,芝士香味濃鬱,進入另一個層次。😈

Mango Lassi
芒果奶昔