2022-07-21
🍔大烤菇芝士牛肉漢堡Portobello Cheese Burger $115⭐⭐⭐⭐(+30 fries and fruit tea🍟 )呢個上碟發現好大份真係要2個女仔share先得🤣✋🏻餐廳好貼心已經切開一半 我就直接用刀叉食💗牛肉係well done個人好鍾意,大烤菇好Juicy😚而菜同番茄份量都比得好足,唔會好乾~野飲我就叫咗荔枝果茶🤤大大杯夏天飲一流,唔算太甜好香荔枝果肉味 🥗雞肉沙律Chicken Fillet on Green $88⭐⭐⭐⭐⭐沙律要大讚🥰💜唔好以為漢堡店沙律就相對差,呢個分量好足之餘個醬汁好食 ,唔係脂肪超多沙律醬而是類似果醋酸酸甜甜好開胃💕雞肉好滑之餘份量都好足,呢個價錢性價比好高🌻 (卡路里提醒:雞肉比牛肉蛋白質高之餘脂肪低好多😝!)🧇迷你薯餅配藍莓醬⭐⭐⭐⭐朋友話想試下,點知道鹹薯餅同酸酸甜甜藍莓醬好夾好易入口😳薯餅都好脆係新鮮整 值得一試 整體:🍔🍔🍔🍔💗我今次去銅鑼灣分店 平日lunch去唔算好多人,木色格局裡面都坐得好chill,成日擔心去Burger店就只有漢堡包好heavy高脂肪😝Burgeroom整體個漢堡唔會好油膩,加上好多款沙律選
(+30 fries and fruit tea🍟 )
⭐⭐⭐⭐⭐
🧇迷你薯餅配藍莓醬
⭐⭐⭐⭐
整體:🍔🍔🍔🍔💗
我今次去銅鑼灣分店 平日lunch去唔算好多人,木色格局裡面都坐得好chill,成日擔心去Burger店就只有漢堡包好heavy高脂肪😝Burgeroom整體個漢堡唔會好油膩,加上好多款沙律選擇,就算减肥途中都好值得一去!😚🥗