2020-02-17 27 views
我同女朋友差唔多個個月都會食放題,貪佢選擇夠多,大家都可以食到鍾意食嘅嘢。.🍍一打開餐牌,女朋友就叫咗成六片燒菠蘿咁多,貪佢清甜開胃,仲可以解膩。.🐑我哋仲叫咗燒紐西蘭羊鞍,呢樣都係每一次都必點。肉質軟腍,食落超級juicy。.🦐值得瘋狂encore嘅仲有天婦羅虎蝦,薄薄嘅炸粉,包着鮮甜可口嘅炸蝦,令人回味無窮。.🐟我哋亦都好鍾意食比目魚西京燒,外皮好香脆,但魚肉十分之嫩滑多汁。就算唔鍾意食魚嘅都會覺得好好食。.🐟各款壽司同雞翼都好好食,我哋都encore咗幾次。.🍶呢度嘅放題一如以往有唔同嘅飲品、甜品選擇,比較特別嘅係佢有梅酒同埋清酒飲。.🍦最後仲有一人一杯貴價雪糕,所以記得留肚食呀。
🐟各款壽司同雞翼都好好食,我哋都encore咗幾次。
🍦最後仲有一人一杯貴價雪糕,所以記得留肚食呀。
2020-02-17
  • 燒有機鮮菠蘿