2024-05-17 51 views
又到咗開冷氣打邊爐嘅季節,幫襯呢一啲價錢任飲任食嘅放題火鍋,性價比真係好高!!我哋今日嚟到牛站(駅)🐮 叫左SRF肩胛肉眼套餐,每位價錢只係$298,計埋加一服務費 $350就有找啦!!非常抵食😍😍😍湯底方面,見佢哋有好多款湯底都幾吸引,於是就決定加$48要鴛鴦湯底,試多一款湯底!最後就揀咗牛站秘製麻辣鍋🌶️ 同埋 清甜椰子雞鍋🐔,麻辣鍋麻辣味都算足夠,對比起香港好多火鍋店,算做得好👍🏻椰子雞湯就可以聞到清甜嘅椰子味,呢個湯底我都飲咗一碗🙈🙈食物方面,各款雞牛羊豬海鮮🐔🐮🐑🐷🦐都係任食,全部掃code落單就可以,出面嘅火鍋配料,略略數過起碼有60款,全部樣睇落都好精神,而且refill速度好快!✅✅打完邊爐,仲有五至六款嘅水果同埋十幾款雪糕雪條可以選擇,水果除咗西瓜哈密瓜呢啲選擇之外,我當日去仲有天桃、楊梅等等,都幾有特色㗎!😍😍