2022-06-07 226 views
今次同朋友去呢間little town嘅餐廳值得推介☺️份量大而且價錢都唔錯最近學識咗健康飲食,首先嗌咗一碟煙三文魚蜂蜜醋沙律,前菜食沙律特別開胃。蔬菜新鮮,三文魚份量好足夠,可以同朋友share!啱啱先至話食得健康啲,轉頭又嗌咗炸嘢🤣唔緊要啦,疫情期間忍咗咁耐,係要treat吓自己。主菜我叫咗英式炸魚柳外皮薄脆,一咬就碎,而且熱辣辣上,感覺係新鮮炸起!魚肉大塊厚身,揸得剛剛好,魚肉依然滑溜,做到外脆內軟。薯仔都相當唔錯,粗薯新鮮炸起,口感更好朋友就嗌左安格斯西冷牛扒,超級入味,而且肉質好軟熟,配埋黑椒汁好夾!今次又有驚喜😍就係呢碟炸物拼盤!雞翼都係揸得外皮香脆,雞肉鮮榨又juicy 😯(炸蠔)我嗌咗個杯芒果爆珠梳打好好飲最後想試埋佢哋嘅甜品,嗌咗個朱古力蛋糕,細細件啱啱好😮‍💨因為已經好飽

啱啱先至話食得健康啲,轉頭又嗌咗炸嘢🤣
唔緊要啦,疫情期間忍咗咁耐,係要treat吓自己。

今次又有驚喜😍就係呢碟炸物拼盤!
雞翼都係揸得外皮香脆,雞肉鮮榨又juicy 😯(炸蠔)
我嗌咗個杯芒果爆珠梳打好好飲