經朋友介紹得知深井燒鵝家族最近喺尖沙咀開咗間新一代燒鵝鋪~好多人覺得深井燒鵝比較遠,要特登揸車入去食嘅選擇⋯⋯估唔到而家喺尖沙咀都食到啦!頭盤,海蜇係最值得嗌嘅,佢個調味做得好好,另外海蜇夠爽!黃金蝦多士。見個個都有嗌,我哋都唔執輸佢唔會太油又夠咬口,用料幾好四季豆。肉多過豆~都唔錯豆腐拼蒜香骨重點黎啦!燒鵝上莊~味道好好,感覺冇深井燒鵝燒得咁窿,原來係因為佢依家係用電爐,唔係佢哋唔想用炭爐而係冇得再批呢個牌出黎不過我個人反而鍾意唔好燒得咁窿,所以呢碟燒鵝嘅味道係啱啱好㗎我哋仲配合埋𡃤粉,嗌咗兩碗4個人share總結覺得呢揀地理位置又方便,加上食物品質好好,重點係四個人埋單每人都係$168~~如果大家想去時記得要預早book位啊
經朋友介紹得知深井燒鵝家族最近喺尖沙咀開咗間新一代燒鵝鋪~

頭盤,海蜇係最值得嗌嘅,佢個調味做得好好,另外海蜇夠爽!

黃金蝦多士。見個個都有嗌,我哋都唔執輸
佢唔會太油又夠咬口,用料幾好

四季豆。肉多過豆~都唔錯

豆腐拼蒜香骨

我哋仲配合埋𡃤粉,嗌咗兩碗4個人share

2018-01-07
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$168 (Dinner)