今日同老公慶祝周年紀念,黎到旺角瓊華中心12樓八幡屋涮涮鍋大快朵頤,貪佢有齊琳琅滿目既海鮮🦞+刺身🍣+火鍋🍲任食!我哋揀咗澳洲和牛餐(HKD 368) ,包澳洲M5和牛火鍋、美國牛肩胛、美國進口牛肉、黑豚肉、豚腩片等任點,食幾碟都回本,吾好講笑。🤔最鍾意係牛肩胛,快熟不特只牛味濃郁,口感嫩滑,肉質焾身,牛脂香味撲鼻。坐低冇耐,第一盤海鮮拼盤到左,作為海鮮控的我,呢到簡直就係天堂,有海蝦,帆立貝,廣島蠔🦪🦐🦑海螺🐚、蟶子,用冰鎮保溫,仲有兩隻大大粒扇貝,全部都新鮮爽口彈牙,鮮甜,放落沙嗲湯底一流,補補蛋白質。刺身方面媲美旺角同區日式放題店質素,新鮮帶子,赤蝦,劍魚腩等12款刺身😘全部新鮮鮮甜,估唔到帶子咁爽口。最愛燒大蝦,燒金菇牛肉卷🫔燒汁濃烈惹味出面自助區又提供天婦羅🍤炸物🍘仲有煉乳饅頭,手握壽司。自助區仲有50多款火鍋配料、沙律甜品,啤酒汽水,清酒無限供應🍻🍺最後當然要食返幾杯雀巢雪糕🍦同多款口味韓國雪條先走。🎉總結:食到捧住個肚走性價比高刺身海鮮火鍋放題店

最愛燒大蝦,燒金菇牛肉卷🫔燒汁濃烈惹味
出面自助區又提供天婦羅🍤炸物🍘仲有煉乳饅頭,手握壽司

最後當然要食返幾杯雀巢雪糕🍦同多款口味韓國雪條先走。🎉

總結:
食到捧住個肚走