2018-05-19 50 views
中環哩間日本餐廳聽過好多人食過,自己今次係第一次黎食,今餐食左好多海膽,大滿足呀😍餐廳不大,算係小店,幾似日本居酒屋。店員安排我地坐bar 枱,可以近距離欣賞師傅們整野食,又可以同佢地傾下計。今次首要目的就係想試哩個十層海膽杯,真係勁吸引,我同朋友都係好中意食海膽嫁!特級S2海膽杯 $398登登!用杯裝食海膽真係第一次,好新奇。見到一層層夾住勁多海膽。款款刺身都係我至愛呀,海膽鮮甜入口即溶,成杯加埋都有成板,所以收得哩個價錢我覺得都值丫。芝士年糕(4件) $96睇住師傅燒已經聞到好香流晒口水,一咬開好多芝士流出,個年糕軟林林有咬口好好味!S2特色火焰卷 $148Wow!玩埋火既料理好少餐廳有嫁,我地影到不停。面頭同中間夾住燒帶子同蟹籽,好味!三文魚夾餅壽司(2件) $68哩個大推介!個夾餅外層好好味,啖啖三文魚好肥美,正!海膽燒岩蠔 $98又係海膽 呵呵!隻蠔成隻手掌咁大,新鮮,連埋海膽一齊食當然冇得輸啦。清酒鮑魚雞翼 $78咁名貴既雞翼都係第一次咋,真係原隻鮑魚嫁!雞翼燒到香脆又保留肉汁,鮑魚有幾濃既清酒味,正。

特級S2海膽杯 $398
芝士年糕(4件) $96
S2特色火焰卷 $148
三文魚夾餅壽司(2件) $68
哩個大推介!個夾餅外層好好味,啖啖三文魚好肥美,正!
海膽燒岩蠔 $98
清酒鮑魚雞翼 $78