2022-03-03 890 views
去千禧新世界酒店嘅staycation package,包埋The Lounge嘅下午茶套餐,會送上房比食客享用。今次入住,check in 時職員會問你送下午茶的時間,並且俾你點埋下午茶餐飲,準時下午3:00就有服務員按客房門鈴,將下午茶套餐及飲品放入紙袋,成袋俾你。酒店嘅下午茶套餐外型吸引,鮮橙色的圓錐型紙盒,包裹着一層層的食物架,有多款迷你蛋糕、三文治、鬆餅、鮑魚撻,每款食物都有兩個,大家唔使爭🤣呢間嘅甜品我最鍾意食佢嘅朱古力樹頭蛋卷,蛋糕外有一層朱古力,口感好正,另外佢個鮑魚撻真係有成粒鮑魚喺上面,喺新年時食好喜慶😁鬆餅就有啲乾,飲品嘅latte就非常唔錯,口感順滑,望着海景飲下午茶真係人生樂事🥰🥰🥰

2022-01-30
Type of Meal