2023-06-29 1182 views
餐廳喺將軍澳海旁 對住海邊 環境幾好幾chill 主要係食牛扒 另外仲有意粉同埋燒雞食 我哋今次試咗佢嘅牛扒 雖然唔係特別平 不過質素都幾高 🤣-🥩美國特選天然黑白肉眼扒(16oz) $478足一磅嘅牛扒好大塊 我哋要左五成熟 生熟程度啱啱好 外面焦香 肉中間係粉嫩嘅紅色 都幾多汁 牛肉味濃 有少少油脂 汁嘅選擇有牛肉汁 黑椒汁 荷蘭蛋黃醬 我哋要左蛋黃醬 幾特別 有牛油味 同牛肉都夾 店員會另外再俾芥末醬 佢有四款 有一款喺偏辣 另外一個就偏甜 好多選擇- 🍟薯條叫一份主菜包左任食薯條 免費添加 比較幼身 一上碟嗰好脆 好香口 另外有茄汁🥫 -🐮招牌生牛肉他他 $138牛肉他他冇羶味 調味啱啱好入面撈左紫洋蔥 味道層次豐富仲有香脆法包多士 將牛肉他他放上多士食 中和左他他嘅鹹味-🥗Caesar salad $98生菜好新鮮 有好多麵包粒 佢落咗好多沙律汁 仲有巴馬臣芝士 同埋煙肉粒 喺個唔錯嘅前菜-🍹Blue lagoon $68味道酸酸甜甜 外觀幾靚 唔會太甜 有少少青檬味 幾refreshing-📍Le Marché Steak & Frites (將軍澳)將軍澳唐俊街21號翩匯

🥩美國特選天然黑白肉眼扒(16oz) $478

🍟薯條