🌷被鮮花重重包圍沉浸係獨角馬🦄️既夢幻世界中🤭之前去過MegaBox分店被好多可愛嘅小熊熊🐻吸引住原來唔同分店都有唔同嘅主題今日嚟到中環分店門口嘅佈置已經係超級夢幻😆再睇睇Menu 好多都好吸引😍😍😍每台都可以有獨角獸公仔影相😍😍為咗令到更加夢幻我哋就Order 左幾款關於獨角獸嘅菜式💓✨甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘✌🏻因為想影相效果靚啲 我哋已經急不及待即刻要求上枱😆棉花糖配料,好有麻薯嘅感覺 煙煙韌韌 好有口感中間係甜甜地嘅芋泥😋而梳乎厘都係入口即溶 整體味道唔錯賣相滿分😆✨粉紅吞拿魚貓意耳火龍果汁製作而成嘅粉紅色貓耳朵粉😍真係好可愛 4塊半熟吞拿魚與醬汁嘅味道同配料都好夾 味道不錯👍🏻推薦 ✨綿棉獨角獸沙冰🍹全部都係棉花糖堆砌而成嘅獨角獸🦄️芋頭味嘅沙冰😍唔會好甜影相📸️好靚!必叫飲品之一!✨繽紛獨角獸咖啡☕️熱飲限定款式 隨著溫度棉花糖逐漸溶化咖啡☕️之中會有少少甜味 咖啡香濃🫶🏻影相之選!整體超級夢幻😻可以打卡嘅位置亦都好多😍門口會更加影得好靚😆所以一定要預留影相時間✅📍PHI Coffee & Pancake (卡佛大廈) (中環)中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖
🌷被鮮花重重包圍

4塊半熟吞拿魚與醬汁嘅味道同配料都好夾 味道不錯👍🏻推薦

✨綿棉獨角獸沙冰🍹
全部都係棉花糖堆砌而成嘅獨角獸🦄️
芋頭味嘅沙冰😍唔會好甜
影相📸️好靚!必叫飲品之一!

✨繽紛獨角獸咖啡☕️

整體超級夢幻😻可以打卡嘅位置亦都好多😍門口會更加影得好靚😆
所以一定要預留影相時間✅

中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖

2024-05-08
$200 (Lunch)