Hiring
15 days ago
Salary negotiable
15 days ago
2021-02-02 111 views
今平時多數係公司食午餐,今日好開心終於可以出去食午餐啦,睇到呢間好平好似幾多,而且又近公司,一於去試吓食呢度嘅拉麵啦。入到去門口帶位姐姐都好nice,態度好好咁同我地講幾多位同埋食啲咩。今次決定揀佢嘅招牌,神山沾麵,上到枱其實感覺比較簡單,因為外面有D沾麵係有石頭過同埋都比較熱,但係依度就簡單用瓦碗就完,所以保暖效果真係好一般。而且食落去麵底感覺好硬,上到枱面已經係痴哂一嚿,麵個麥味唔太夠。加上沾麵上面嘅肉都比較韌,所以食完都有少少痴牙,同埋佢上面有好多類似麵豉醬嗰啲調味醬,但因為我食沾麵,所以如果就咁食呢一舊肉落肚就會比較鹹,所以我感覺依個肉真係有D唔係好知道應該點處理。我估唯一比較好嘅只係個溫泉蛋。最後$86呢個價錢真係唔係話好吸引,再加上比完錢之後先發覺原來係要加一服務費,所以就感覺上接近$100去食一碗麵真係有啲唔抵,所以大家真係要諗清楚。