2020-03-10 138 views
推薦指數:🤩🤩🤩🤩想食正宗重慶火鍋 要辣一辣,刺激下先得😎嗌左個普通辣重慶鍋拼山珍菌鴛鴦鍋,一次過食到兩款鍋底!好貼心咁準備好哂所有野,仲有教點樣調教正宗醬料,抵選!我地一口氣嗌左好多款配料,好好咁可以自己選擇全份/半份🥳岩哂我想試好多唔同嘅配料!招牌稻田毛肚安格斯肥牛鮮鵝腸手打墨魚滑美國桶肥蠔以上幾款都超推介!毛肚新鮮爽口,快淥10秒左右已經食得 夠爽夠彈,配埋重慶鍋 吸收哂湯底精華,好正😋手打墨魚滑半份份量都唔少,彈牙有墨魚餡,放係山珍菌湯底完全帶出墨魚鮮味🙌🏻一定必嗌嘅係美國桶肥蠔,半份有兩隻大蠔,勁肥美!有3/4隻手掌咁大,鮮甜無腥味,非常推介!淥到肥蠔差唔多7成熟係最正嫁😇當然唔少得其他配料啦❤️現炸豆皮,新鮮脆卜卜,即點即製作,一上枱仲脆嫁!放落麻辣火鍋湯底真係絕配,停唔到口!另外一讚嘅係功夫萵苣片😁好巧功夫力功!將萵苣片成一片片再堆砌成花形,有心思,睇得又食得🤗食麻辣火鍋就係鐘意追求辣帶嚟嘅刺激痛快,但辣到咀邊都紅哂,呢個時候配上一渣自製冰凍洛神花茶,透心涼又解辣🤤🤤🤤🤤👏🏻今晚太滿足啦,再度一提尖沙咀分店呢到仲可以睇到夜景😻幾好feel嫁👍🏻
推薦指數:🤩🤩🤩🤩

想食正宗重慶火鍋 要辣一辣,刺激下先得😎
嗌左個普通辣重慶鍋拼山珍菌鴛鴦鍋,一次過食到兩款鍋底!

好貼心咁準備好哂所有野,仲有教點樣調教正宗醬料,抵選!

招牌稻田毛肚
安格斯肥牛