2019-02-23 39 views
成日見人話靚環境會令食物增加美味,系真架😂😂😂位於v point 21樓,飽覽維港景色,仲要高質食物,真係一流👍👍先飲個靚湯—-酒窩佛跳牆😋😋非常足料,飲落喉好舒服!花膠、鮑魚,雞,瘦肉.....一啲油都冇🤩🤩每人飲咗兩三碗,加湯打邊爐🥢餐前小食叫咗黃金炸魚皮,wow 熱辣辣即刻炒出來,佢一包包嗰啲爭咁遠,俾我哋秒殺左🙈🙈洋蔥豬肉蝦蛋餃 鮮蝦製作,鵝肝醬匈牙利鬈毛豬肉丸,好特別,全部出邊無食過,都幾好味喎!叫咗頂級安格斯牛小排(大)份量都算多而且造型壓曬場!紋理鮮明,重牛味👍日本頂級黑毛豬豚腩肉,果然是招牌菜👍肥瘦均勻象拔蚌仔也很新鮮,差啲以為是刺身食用😂😂蔬菜拼盤賣相一百分💯總括環境食物都一流,而且食物比較特別👍👍
成日見人話靚環境會令食物增加美味,系真架😂😂😂

每人飲咗兩三碗,加湯打邊爐🥢

日本頂級黑毛豬豚腩肉,果然是招牌菜👍肥瘦均勻

象拔蚌仔也很新鮮,差啲以為是刺身食用😂😂