2021-12-06
銅鑼灣fashion walk 依家平時好少會行過去,原來氣氛幾好,又多野食,但經朋友介紹話burgeroom食漢堡唔錯,款式又多,所以上網睇完就去試試。呢度入左黎叫左野食就可以等上堡😌 特量芝士牛肉漢堡 - 呢個漢堡既牛肉好厚身,而且好juice,講明特量芝士,佢又真係好多芝士,多到邊食邊流,肉味好重,如果你都係漢堡控又中意食牛肉漢堡,呢個真係要試一試。牛油果醬芝士雞柳漢堡 - 牛油果醬好多,但可能係醬既關係,牛油果既味唔係好出,不過呢個話係雞柳漢堡,但我覺得係雞扒黎,因為好大塊而且同牛肉漢堡一直,都係好juice,難道juice係漢堡既共同點😎😎正香脆雞塊配芝士醬 - 佢就係炸雞淋上芝士醬,不過因為芝士好芝士,令到普通既炸雞變到唔平凡旋風薯條 - 份量就好大配埋茄汁其實呢就冇乜特別,不過因為叫咗個香脆雞塊配芝士醬,薯條配上芝士醬,是不錯的