2022-10-27 42 views
<樓上日式居酒屋>🤩位於銅鑼灣鬧市中的這間上樓日式居酒屋, 環境寧靜, 門口更裝修得好有日本feel, 令你可以在鬧市中好relax 咁enjoy 食日本菜.😎食物種類選擇多, 前菜沙律, 壽司, 鍋物, 串燒, 小食等... 今次我主力食串燒, 分別有大大條燒茄子, 蟶子, 雞翼, 煙肉荔枝等. 每樣都熱辣辣好惹味. 尤其係燒海鮮, 加埋蒜頭一齊, 好好味. 另外亦叫了壽喜鍋, 份量足夠二人食. 有約6塊牛, 亦有雜菜 & 菇. 超滿足. 湯底亦好濃好入味😋 牛肉入口好有口感好味, 只需放入湯碌- 碌大約一分鐘左右, 已經可以即刻放入口食!整體餐廳食物價錢合理, 而且種類選擇多👍🍲餐廳 : 心之食堂🧇地址 : 銅鑼灣耀華街3號百樂中心12樓1203室
<樓上日式居酒屋>🤩

整體餐廳食物價錢合理, 而且種類選擇多👍

🍲餐廳 : 心之食堂
🧇地址 : 銅鑼灣耀華街3號百樂中心12樓1203室
2022-10-26
$200 (Dinner)