第三站

Station 3 Cafe
餐廳位於旺角洗衣街金雞廣場25樓,係旺角站E出口行3分鐘左右就已經到👍位置都好方便,好易搵到😆餐廳以白色嘅裝修為主,空間寬敞,全部都係梳化,坐得好舒服,重有多種board game可以同一班朋友一齊玩~chill下又一日🥰🥰今次平日夜晚黎到食嘢,order左兩個dinner set ,套餐係包一份主菜同埋一杯$38飲品,如果超過$38補差額就ok,如果想再完滿d,就可以食埋沙律🥗同甜品,加$38蚊就可以啦,有一個沙律🥗同埋一件cake(有三種可以選擇:藍莓芝士蛋糕/朱古力蛋糕/紐約芝士蛋糕),而今次我就加左$38要左沙律同甜品,朋友就冇加~我地order左👇沙律🥗沙律菜都算新鮮,落左好多芝麻醬,好正🥰煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$126煙三文魚捲成一朵花,好有心機❤️好適合打卡📷忌廉汁好濃,好食😍🍝黑松露帶子鮮菌燴意大利粉$122一上台就已經聞到好香黑松露味🥰見到有好多細細粒嘅帶子,每啖都可以食到帶子同菇,意大利飯軟硬適中,份量又好多,味道唔錯👍特濃芝士薯角$58新鮮即炸,好夠熱,份量又好多,適合中意食香口嘢嘅朋友😆😆😆飲品方面,我地就order左👇青蘋果乳酪+$10金桔綠茶_少甜少冰 兩杯
而今次我就加左$38要左沙律同甜品,朋友就冇加~
我地order左👇
沙律🥗
沙律菜都算新鮮,落左好多芝麻醬,好正🥰
煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$126
黑松露帶子鮮菌燴意大利粉$122
特濃芝士薯角$58
新鮮即炸,好夠熱,份量又好多,適合中意食香口嘢嘅朋友😆😆😆
飲品方面,我地就order左👇
青蘋果乳酪+$10
金桔綠茶_少甜少冰
兩杯飲品唔算好甜,味道都可以😆👍
最後係以一件藍莓芝士蛋糕🍰為成餐飯畫上完美句號🤣