2024-01-06 224 views
呢間野嘅食物質素越黎越差,首先,啲燒豬,炸雞咸到爆,啲海鮮又腥同吾新鮮,啲龍蝦人地吾知仲以為係人地食剩,一忽忽!另外,我哋坐左好耐都未有野食,當有野食時竟然一次過岀曬所有野,完全有留空間俾人食野,一次過一堆野食上枱,請問點食?食物貨不對版,本身menu 寫有紅豆沙,點知最後佢地趕收工而上左桂花糕,hea到爆!最後,啲員工嘅服務態度真係好差,因為今次冇俾利是,啲人嘅態度即刻有變,1.我地投訴上菜太快,佢地淨係怪廚房,完全冇解釋到!2.有個短頭髮嘅西裝經理,態度爆差,佢竟然冇理會我地嘅投訴,反而係背後話返我地轉頭,背後講我地壞話😮‍💨😮‍💨3.其他經理嘅人態度都好差,佢地真係好現實,冇利是就彩你都傻,想叫佢地落單都扮睇吾到!4.間野收1030.9:50已經係度催人走,要收呢樣收個樣,又係度話要收工啦,要走啦個啲,真係冇唸到點解一間餐廳會甘,做生意都吾想,反而係甘催催催,真係好吾得,甘嘅態度真係接受吾到!