2016-07-20 2919 views
旺角新填地街427-427A号,店比較細,一眼就望完全場了,不過食飯時間人都幾多,隨時要等位嘅。先唔講燒鵝,講服務,我唔係就係穩散紙翻咗下包包而已,惡聲惡氣催咗我兩次,真係激氣!燒鵝叉燒雙拼,叉燒係肥叉,味道雖然比唔上再興嘅叉燒,不過都算唔錯,燒鵝味道唔錯,皮脆柔嫩,但係,d皮上面仲有好多黑色嘅毛管,我真係、點樣食得落去吖?朋友嘅燒鵝飯仲好D,肥瘦都咁多,淋咗d呢度嘅燒鵝專用醬汁,味道酸酸甜甜真係唔錯!最起碼燒鵝仲算正常,沒成身黑毛管!不過佢地每張檯都有嘅燒鵝專用醬汁用來撈飯老麵都唔錯。除咗鵝毛之外真係希望D服務員態度好翻dd咯!
點樣食得落去吖?
2016-07-03
$52 (Lunch)
  • 燒鵝飯
  • 燒鵝叉燒雙拼