2019-02-15 1608 views
啱啱食完,忍唔住打食評,因為細佬生日,所以表弟就book左lee間意大利餐廳,真心環境寧靜,第一印象不錯!但後來發現服務就唔得啦,黑口黑面都算!仲要漏單,之後又唔講話幾時有!野都未食完就收碟,之後掉底餐牌走人,一句都無講,示意叫我地叫甜品!其實我表弟一早已講明有人生日,想係碟寫生日快樂,當我地叫甜品既時候,想提一句,野都未講完,就話得嫁啦,態度真差,無唸過酒店內的意大利餐可以有咁既服務!大家如果黎食真係要考慮一下,我見之前其他人留言話幾好,所以一心諗住黎食過生日飯,點知食完一家都唔開心!我表弟仲有lee間酒店既會員卡,都係lee酒店個集團既常客,想不到一待遇咁!