2023-02-10 88 views
👎🏻環境唔夠乾淨第一次同朋友黎食,坐室外位,但其實餐廳有用布封起,所以感覺好似室內,但光猛好多,嘢食都未上已經見到枱面有兩隻小飛飛,仲要係趕唔走…… 出入廁所都有人提你小心地滑,因為油到溜冰咁呀👎🏻服務差又漏單我地落左一次單,加左3次單,但第一張單落既茄子,竟然要催左3次,先起限定要交枱前10分鐘上菜,啫係我等左2粒鐘呀!最過分既係,我地食剩1/4,仲有人夾緊既情況下,店員走黎倒左佢落放滿垃圾既碟度收走左佢,速度之快,我地根本反應唔切,碟嘢上左枱7分鐘之喎,而且宜家唔係我地唔肯走,係你漏單,但你用啲咁既手法趕人走,啲嘢再好食都無用👎🏻收費真係好貴平心而論,有好多嘢食都係好味既,但有啲真係神奇地貴,3片薯片,收我16蚊,抵唔抵食,你地自己決定
👎🏻環境唔夠乾淨

出入廁所都有人提你小心地滑,因為油到溜冰咁呀

👎🏻服務差又漏單

👎🏻收費真係好貴