2023-02-06 1061 views
星期六老公接放工🥰仲同我book定枱 食英式中菜brunch 好有驚喜🌟A出口附近柏廷坊 顧名思義英式中菜中西合璧 算係fusion菜吧😀位於五樓地方好大 而且裝修別具心裁 仲有室外露台添 🥳weekend過嚟慢慢 飲下野真係唔錯嘅選擇👍仲可以加250蚊享用150分鐘free flow添🤭揸咗車就飲杯cocktail算啦頭盤二揀一我哋一人一個 可以試勻曬 最傳統嘅點心🥧燒賣蝦餃牛肉球 粉菓 簡簡單單 既傳統又有特色🤪炸雲吞春捲蝦多士 仲配有五款醬汁添 最鍾意炸雲吞超級脆 口感非常好香酥鴨特別,有別於傳統嘅北京填鴨 雖然醬汁配料都係大同小異 鴨炸得非常酥脆,口感爽爽脆脆 鴨肉夠香口,有油脂,但唔會油膩,做得好好呢👍👍英式炸魚薯條 用上高質魚柳 非常好新鮮甜 外皮特別脆 特別薄牛肉西蘭花 經典嘅廣東菜 😚火猴夠 仲配炒蛋炒飯底 係英國食真係特別恩鄉呀好愉快嘅星期六下午 🥰🥰食物質素中上 店員服務仲好好添好,貼心細心有下次!

仲可以加250蚊享用150分鐘free flow添🤭

揸咗車就飲杯cocktail算啦

頭盤二揀一
我哋一人一個 可以試勻曬 最傳統嘅點心🥧
燒賣蝦餃牛肉球 粉菓 簡簡單單 既傳統又有特色🤪

香酥鴨特別,有別於傳統嘅北京填鴨 雖然醬汁配料都係大同小異

有下次!
$500 (Lunch)