2019-06-22 592 views
路經富豪酒店,見有間的的骰骰拉麵店就入去試試。在餐牌有我喜愛嘅海膽拉麵,諗都唔使諗即試。、加多隻糖心蛋。碗嘅size唔大,我選咗普通濃湯同普通軟硬嘅麵,湯底同麵都剛剛好係我期望嘅濃度同口感。講返配料,叉燒都算大塊,味道口感唔錯。糖心蛋好柔軟,有蛋香嘅味道。海膽嘞,好似有三四瓣,味道唔腥都幾香,值得一試。唔好睇好似唔係好大碗,其實都好夠飽嘅。到叉燒拉麵,多咗爽口嘅木耳做配料,選擇走咗唔愛吃嘅筍同蔥,就成為一碗自家喜愛嘅拉麵嘞! 湯底同口感都係你所選擇嘅一樣,所以碗麵特別唔錯。呢間餐廳只有支裝同罐裝飲品,而另外有D小食,所以加咗個章魚小丸子,$32得四粒,超的骰細粒,口感、味道都一般,試唔試自己諗。兩碗麵兩支飲品一個小食三百蚊埋單,係銅鑼灣呢個價錢有呢個質素算係好好啦!有機會再食👍🏻
路經富豪酒店,見有間的的骰骰拉麵店就入去試試。
唔好睇好似唔係好大碗,其實都好夠飽嘅。