2021-06-21 130 views
每一次經過都好想行入去食,今日終於有時間可以自己慢慢坐低去食碗米線。入到去睇一睇餐牌,發現原來呢一間餐廳唔單止只有羊肉米線,其實仲有好多不同嘅食品,選擇亦都不少。枱面亦都有唔少醬料,最重要的竟然有辣菜脯,加分。牛羊雙拼酸辣米線 細肉類嘅份量都唔算少,上面有一啲酸菜,一上枱的時候以為店員比錯大碗米線我,原來細碗份量都咁大。羊肉比起牛肉更加嫩同林,果然羊肉真的是這裏的招牌菜。米線很滑有口感,不會煮過火。原來粉面嘅種類有得選擇雲南河粉,下次希望可以試一試。拍青瓜出邊天氣非常熱,想食一個清涼嘅小食,拍青瓜就最適合不過,帶有少少辣,加上醋嘅酸味,凍冰冰涼浸浸的青瓜,消暑一流。嚟緊佢哋會搬舖大家留意番啦

牛羊雙拼酸辣米線 細

拍青瓜