上網見到呢間好多好評,梗係拉埋我個fd過嚟一齊食好嘢啦,嚟咗上環依家叫我愛慢煮嘅餐廳,一定要你試吓依度嘅慢煮鐵扒同豬仔骨,慢煮嘅嘢食果然好味好多,好高質,性價比又高,兩個人食到勁飽勁滿足,推介各位朋友要來食🤩🤟🏻我哋總共叫咗四樣食物同一支啤酒,食到舔舔脷😛安格斯頂級平鐵扒$118。安格斯牛扒好高質,好香牛味,肉質鮮嫩多汁,咬落口勁多汁,簡直係最高級嘅享受,必點推介😙美式煙烤豬仔骨$118。豬仔骨好遠,而且上邊表層炸過,好香煙熏味🤩牛油卡真蝦仁串$36。蝦大大隻,而且好鮮甜,好香蝦味❤️芝士忌廉菠菜苗$32。食完扒同豬仔骨,叫番啲忌廉菠菜離食,有肉又有菜好健康,勁Fresh!比利時琥珀啤(花香.蜜甜.焦糖香味)$42配住啤酒離飲一流,而且仲有花香同蜜糖味~
我哋總共叫咗四樣食物同一支啤酒,食到舔舔脷😛

安格斯頂級平鐵扒$118。
美式煙烤豬仔骨$118。
豬仔骨好遠,而且上邊表層炸過,好香煙熏味🤩
牛油卡真蝦仁串$36。
蝦大大隻,而且好鮮甜,好香蝦味❤️
芝士忌廉菠菜苗$32。
比利時琥珀啤(花香.蜜甜.焦糖香味)$42
配住啤酒離飲一流,而且仲有花香同蜜糖味~