家鄉咸水角 $14熱辣辣既咸水角 咬開些少散下熱就唔伯燙趁 餡份量唔係特別多 皮略厚不過幾煙韌幾好嚼口 食落唔算黏牙 個人表示收貨香滑馬拉糕 $18感覺細份過酒樓 唔知係心理作用定因為份量唔多 食落比酒樓果啲稍為香滑 不過都相差唔遠 都明既 馬拉糕要整得突出似乎唔容易 好易淪為大路貨 個人認為可試可唔試韮黃鮮蝦腸 $26鮮蝦鮮唔鮮在下試唔出 不過蝦仔既份量就夠多既 腸份嫰滑程度算可以接受 整體水準都ok可以一試 不過唔知係咪失憶 唔覺有韮菜(韮黃?)鼓汁蒸鳳爪 $19點心上檯數到三隻雞腳心裡一沉 後來見到原來有四隻既 咁都好啲 鳳爪味道比酒樓相對清淡 從相片都隱約見到色澤唔算好深色 咁既價錢有四隻應該都講唔上抵食美味鮮竹卷 $20平時少食鮮竹卷所以難以比較 成舊食都shokshok聲既 反映出幾juicy 入面啲餡都無細究包括啲咩 趁熱食我覺得都叫無伏之選

家鄉咸水角 $14

香滑馬拉糕 $18