2023-08-16
lunch 和同事去咗旺角瓊華中心12樓的《八幡屋涮涮鍋》, 來個午市120分鐘日式海鮮火鍋放題食到飽餐廳環境闊落, 周圍擺放咗好多日本祈福玩偶做裝飾, 重要係抽風系統堅work呀!食完唔怕個身有邊爐味!湯底有9種選擇,我地揀咗骨膠原豬骨湯,奶白色湯底,鮮得來飲落滿滿骨膠原之感呀!午市放題有4個價錢,最平成人都係$208起,身為牛魔王的我們,當然點咁最正嘅B4日本黑毛和牛set 啦🐮!可以任點任食日本A4黑毛和牛,澳洲M5和牛,美國安格斯牛肩胛,美國進口牛肉,黑豚肉片,肉質非常新鮮! 🔸️此外仲有無限量的海鮮提供:有扇貝、大蝦🦐、花甲、黃金螺🐚,生蠔🦪,蟶子等;🔹️還可以無限追加三文魚🐟,喜凌魚,馬刀貝,鮑片,甜蝦🦐八爪魚🐙等各種刺身;🔅自助吧更加吸引,有各式丸類、菇類、蔬菜🥬等琳琅滿目🔅更有各式炸物🍤揚物,即叫即炸即燒🍢雪櫃更有很多不同的凍飲🥤啤酒🍺清酒🍶等,可謂應有盡有,滿足您的各種慾望🤩啊!打邊爐又點少得混醬呢,自助吧有超過十多種各式各樣的醬料和配料等,一於混到啱自己口味為止;以QR code手機📱落單唔怕漏單,上菜速度快,侍應服務又好,經常會過嚟收走吉碟,務求令餐枱面有足夠的空間用
打邊爐又點少得混醬呢,自助吧有超過十多種各式各樣的醬料和配料等,一於混到啱自己口味為止;以QR code手機📱落單唔怕漏單,上菜速度快,侍應服務又好,經常會過嚟收走吉碟,務求令餐枱面有足夠的空間用餐