2023-07-29 46 views
🍣 日和号九龍灣最出名既就係辦公室多😎咁辦公室多人多自然就多餐廳😈今次黎到各位打工仔既勝地 尋找到依間高性價比既日本餐廳😎大家以後又可能多一個食堂啦!😊🐠 刺身三文魚 (4片) ($76半價)劍魚腩 (4片) ($82半價)帶子 (6片)($72半價)北寄貝 (6片) ($68半價)三文魚顏色同口感不錯👍食落去有魚味😎有驚喜啊😽帶子入口即溶🫢唔點豉油都食到佢既鮮味🤤北寄貝勁新鮮😋食落去好有咬口😬而佢個劍魚腩真係重中之重😋😋真係好肥大肉厚啊😍而且食落去一啲都唔腥🥰嗰啲魚味係個口浪下浪下😍超好食啊🤤🍱 壽司三文魚壽司 ($26半價)稻荷吞拿魚沙律壽司($28半價)鰻魚壽司 ($38半價)七味火炙鱈場蟹棒壽司 ($36半價)胡麻醬火炙三文魚壽司 ($36半價)火炙柚子胡椒帆立貝壽司 ($48半價)火炙左口魚邊壽司 ($38半價)帆立貝壽司 ($48半價)吞拿魚壽司 ($45半價)胡麻醬火炙帆立貝壽司 ($45半價)我哋仲試咗唔同嘅壽司🥳🥳其中佢哋嘅稻荷吞拿魚沙律壽司同埋火炙柚子胡椒帆立貝壽司絕對係令我同男朋友最喜出望外既😍😍依兩款既壽司都係分別裝到滿曬同啲醬汁超開胃惹味😚唔知店主係有啲咩秘密
🍣 日和号

🐠 刺身
三文魚 (4片) ($76半價)
劍魚腩 (4片) ($82半價)
帶子 (6片)($72半價)
北寄貝 (6片) ($68半價)

🍱 壽司
三文魚壽司 ($26半價)
稻荷吞拿魚沙律壽司($28半價)
鰻魚壽司 ($38半價)
七味火炙鱈場蟹棒壽司 ($36半價)
胡麻醬火炙三文魚壽司 ($36半價)
火炙柚子胡椒帆立貝壽司 ($48半價)
火炙左口魚邊壽司 ($38半價)
帆立貝壽司 ($48半價)
吞拿魚壽司 ($45半價)
胡麻醬火炙帆立貝壽司 ($45半價)
我哋仲試咗唔同嘅壽司🥳🥳其中佢哋嘅稻荷吞拿魚沙律壽司同埋火炙柚子胡椒帆立貝壽司絕對係令我同男朋友最喜出望外既😍😍依兩款既壽司都係分別裝到滿曬同啲醬汁超開胃惹味😚唔知店主係有啲咩秘密醬汁配方呢🥹七味火炙鱈場蟹棒壽司都好大件🤤辣辣地幾好食🤤其餘既魚類壽司不過不失🤭平價黎講絕對係超過水準啊🤭

🍣 軍艦
海膽軍艦($68半價)
香葱吞拿魚腩碎軍艦 ($38半價)
依到真係各乎其實既軍艦🛳️超大件🤤海膽同吞拿魚腩差唔多佔左成舊壽司既一半🙀絕對係誠意滿滿的!海膽食落去海水味幾重🤩吞拿魚腩切細易入口😝

🍡 小食
八爪魚小丸子 ($38半價)
依到小丸子的的骰骰咁🎲一啖一件 但又估唔到地幾過癮好食喎🤤超級多既木魚加埋爆漿既和風汁係出面同入面🤭大滿足!
🥤 飲品
白桃乳酸梳打 ($33)
檸檬梳打 ($33)
兩杯梳打都好清新🤭白桃乳酸有好重桃果隻水潤甜味🤤唔會得個死甜🫣我同男朋友最驚就係依啲死甜味😵‍💫檸檬梳打就非常refresh🤤最岩攞黎中和口入面食完飯既甜味🤗prefect match!