2023-06-28 84 views
能夠喺環境舒服,冷氣夠大嘅地方食鑊氣小炒,絕對係一大樂事😙講緊嘅係尖沙咀新開嘅港久新街。位置喺金馬倫道,地鐵站過去唔使5分鐘, 方便👍🏻食品選擇好多,小炒/滷水/炒粉麵飯,應有盡有🥢<滷水鵝片>鵝片唔肥 正😄我鐘意食瘦鵝 滷水味夠濃郁又不會過鹹 師傅刀功應該相當唔錯 厚薄均一🔪望落細細碟 但份量都幾多 鵝片下面仲有兩塊大嘅滷水豆腐 入晒味<懷舊椒鹽炸鮮魷>惹味之選 鮮魷處理得好好 口感好爽😋外層都炸到脆卜卜 大量炸蒜同辣椒粒 送飯一流<沙嗲金菇肥牛粉絲煲>好大一煲😆沙嗲味調得好香 夠濃稠 肥牛都軟嫩 其實金菇肥牛都係重點 索晒沙嗲汁 食唔停口今次兩個人 食唔到好多嘢 下次一定要同大班朋友一齊嚟👨‍👨‍👦‍👦見到佢哋有個串燒放題 21:00-23:30仼食串燒 仲有好多選擇添
食品選擇好多,小炒/滷水/炒粉麵飯,應有盡有🥢
<滷水鵝片>
<懷舊椒鹽炸鮮魷>