2022-08-22 1430 views
早排放假入咗數碼港走走,再嘆個Weekend Brunch $688/位入到去真係好舒服, 靜靜地唔太多人,個感覺就係去咗旅行放空咁,當日勁好天氣心情加分呢個日式Brunch都好豐富,前菜都有五款㗎😋「牛油果蟹肉薯仔沙律」開胃清新,另一款係一盤三點「合鴨煮、鮟鱇魚肝、三文魚親子啫喱配開心果醬」擺盤精緻味道不錯接住係「刺身及壽司拼盤」,吞拿魚腩肥美牡丹蝦鮮甜,仲有兩款係「香煎鵝肝伴威士忌汁」及夠薄漿炸脆「天婦羅拼盤」主菜有六款選擇,「柚子味噌燒法國有機春雞配茄子」燒得不錯雞肉都算嫩滑,試埋另一款「吉列日本和牛配黑松露醬伴南瓜蓉」呢個需另加$250,個味道配搭都好夾,入面仲有隻溫泉蛋,另會跟埋日本米飯及味噌湯,我坐窗邊位望住出面魚池及烏龜慢慢嘆🐟🐢感覺好正啊~
接住係「刺身壽司拼盤」,吞拿魚腩肥美牡丹蝦鮮甜,仲有兩款係「香煎鵝肝伴威士忌汁」及夠薄漿炸脆「天婦羅拼盤」
Type of Meal
Lunch