2019-05-23 291 views
今日要去朝下聖,個個都post茶王既玻璃樽奶😻餐廳位置唔算好旺,但都好易去。沿住先達個條街一路行過去就係喇🚶🏻‍♂️-我地平日2:30去到都幾多人,可能因為有下午茶餐🤨-🔹冰鎮奶茶(+$20)一場黎到緊係要試下佢地既招牌😎跟餐+$20都幾貴,不過好似話飲完個樽可以攞走(我無攞)💁🏻‍♀️奶茶奶味偏重,都幾滑既,不過如果可以再雪凍啲就好❄️-🔹滑蛋叉燒飯($52)一黎到覺得啲叉燒好誇張,又大塊又厚😱蛋都幾滑,飯粒粒分明,叉燒偏瘦,如果多啲䓤就好啦😌-🔹沙嗲牛肉撈丁($54)本身係沙嗲牛肉炒蛋撈丁,但朋友唔食蛋🤷🏻‍♀️我試左幾啖,都幾好,食落麻油味都幾重。-🔺冰室黎講,呢間裝修都幾摩登。
我地平日2:30去到都幾多人,可能因為有下午茶餐🤨
🔹冰鎮奶茶(+$20)
🔹滑蛋叉燒飯($52)
🔹沙嗲牛肉撈丁($54)
🔺冰室黎講,呢間裝修都幾摩登。