今晚同男朋友去咗旺角度搵嘢食男朋友就建議不如食下啲有湯嘅粉面養吓胃💕所以就嚟咗旺角麵麵嗰度食魚湯麵首先我哋買咗一個晚市套餐要咗薑汁燒鰻魚魚湯料理 我自己就想試吓魚烏冬💕💕首先佢嘅烏冬做得好彈牙 之後佢嘅魚湯勁有鮮味 可以就咁飲洛口都好舒服鰻魚上面有燒汁 而且油脂較豐富 配合埋鮮甜嘅魚烏冬都好夾😘第二個就要左極上魚宴料理 男朋友呢個套餐要咗魚麵🥺魚麵嘅咬口更加大 食落去嘅質感更加彈牙 而且佢嘅麵 入邊有好多唔同魚嘅產品包括有魚春卷同埋魚蛋 👍👍👍😙我哋兩個人都要左溫泉蛋添因為溫泉蛋嘅蛋汁再配合埋彈牙嘅魚麵同魚烏冬都幾好食🥚我哋見到隔離枱嗌左小食拼盤所以就嗌多咗一個❤️嘩上枱見到佢哋好大盆啊😍😍😍😍超級抵食相信三至四人嘅份量嚟嘅😘有炸番薯條炸薯條炸雞翼炸魚春卷兩款😘中間仲配左一個特製嘅醬汁去襯托添真係勁鍾意食我哋就叫咗兩杯特飲都係特別加咗少少錢💕❤️佢哋精製得唔錯😁都幾好飲呢一間餐廳我哋真係覺得係鬧市間來講好抵食💕而且位置都幾易搵
今晚同男朋友去咗旺角度搵嘢食
男朋友就建議不如食下啲有湯嘅粉面養吓胃💕